In cc ’t Schaliken vond zondagnamiddag een heus circusspektakel plaats. De acrobaten waren geen volwassen professionals, maar kids uit het Neteland. Hun ouders, familie en vrienden konden deze optredens zeker smaken.

Locorotondo is een moderne circusschool waar het draait om meer dan balletjes in de lucht gooien of op 1 wiel rijden. Voor hen is circus sport, spel, kortom een manier om zich uit te drukken. Ze hebben dan ook een gevariëerd aanbod waar verschillende technieken aan bod komen. En deze technieken konden  de jonge circusartiesten vandaag demonstreren, ieder naar z’n eigen vaardigheden.

Het programma werd aan elkaar geknoopt door clown Charel, zodat de artiesten de mogelijkheid kregen om hun act op het podium klaar te zetten. Na hun prachtige act volgde dan ook telkens een welverdiend applaus. Ook het publiek werd bij de acts betrokken.

Wie interesse heeft om zelf eens uit te proberen of een circusact iets voor hem is, kan altijd contact opnemen met Locorotondo. Je vind informatie hieromtrend op hun website /www.locorotondo.be